keskiviikkona, toukokuuta 30

Hedelmätortillat

Limepippuri-blogissa kokkailtiin näitä jälkiruokatortilloita ja aikaansaannos oli niin herkullisen näköinen, että minun oli pakko tortillojen suurkuluttajana päästä kokeilemaan myös tätä makeaa versiota.



  • 1 tlk (227 g) ananaspaloja mehussa
  • 1 banaani
  • hunajamelonia
  • 3 rkl voita
  • 1-2 rkl fariinisokeria
  • 1 tl kanelia
  • 4 vehnätortillaa

Tässä siis alkuperäinen ohje: Sulata voi pannulla ja kiehauta siinä valutetut ananas- ja hunajamelonipalat. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli. Lisää paloiteltu banaani ja kiehauta sekoittaen. Jaa hedelmäseos tortilloille ja kääri rullalle. Voitele rullat pannuun jääneellä voi-sokeriseoksella. Paista tortilloja pellillä leivinpaperin päällä uunin ylätasossa 225 asteessa 5 minuuttia. Leikkaa rullat vinosti kahtia ja tarjoa lämpimänä sitruunarahkan kanssa.

Itse käytin Reilusti lämpimästä hedelmäsalaatista yli jääneitä hedelmiä ja tarjosin tortillat mangorahkan (mangososetta ja rahkaa) kanssa.

Täytyy kyllä taas kehua, että aivan loistava oivallus kääräistä lämpimiä hedelmiä tortillan sisälle!

Ei kommentteja: