sunnuntai, maaliskuuta 11

Vuohenjuustokana

Liemessä ruokablogista bongasin aivan mahtavalta kuulostavan reseptin tovi sitten ja tänään oli toteutuksen vuoro. Lopputulos oli suussasulavan herkullinen! Tällä kertaa sain viritettyä myös kännykkäkameran tasoa vastaavan digikamerani hollille ennen kuin herkut hävisivät parempiin suihin, joten kuva on ensimmäistä kertaa ihka-aito tallennos kokkauksesta.


  • kanafileitä
  • pötkö kuoretonta vuohenjuustoa
  • aurinkokuivattua tomaattia
  • tuoretta basilikaa
  • öljyä
  • pippuria&suolaa

Lämmitä uuni noin 225 asteeseen ja tyrkkää kanat uuniin noin viideksi minuutiksi ilman kuorrutetta. Tällä välin kerkeää sotkemaan kuorrutteen, jossa vuohenjuusto, paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti, silputtu basilika, öljy ja mausteet sekoitetaan tahnaksi. Kanat otetaan pois uunista ja kuorrute levitetään päälle (mitä paksumpi kuorrute sen parempi ). Lopuksi kanat laitetaan vielä uuniin noin viideksi minuutiksi samalla lämmöllä. Kanan kyytipojaksi sopii hyvin raikas salaatti tasoittamaan vuohenjuuston suolaista makua.

Ei kommentteja: