Täyte valmistui jääkaapista löytyneistä jämäaineksista ja se yllätti syöjänsä erittäin positiivisesti.
- jauhoisia perunoita (esim. rosamunda)
- kylmäsavulohta
- kermaviiliä
- aurajuustoa
- pippuri creme bonjouria
Pese perunat hyvin ja pistele niihin reikiä haarukalla. Kietaise perunat folioon ja laita 200 asteiseen uuniin noin puoleksitoista tunniksi riippuen hieman perunoiden koosta. Valmista täyte sekoittamalla kermaviilin joukkoon murustettu aurajuusto, creme bonjour ja kylmäsavulohi. Perunoiden ollessa kypsiä, halkaise ne ja lisää täyte hieman jäähtyneen perunan sisään.
2 kommenttia:
Hei! Täältähän löytyi ihan uusi tuttavuus :) Kivan näköinen blogi!
Herkullisen näköinen uuniperuna-annos...
Me on huomattu että uuniperunat kypsyvät nopsemmin jos niitä ei laita ollenkaan folioon. Silloin menee noin 45 minuuttia.
Haastoin sinut testaamaan mikä viini olet!
Lähetä kommentti