- 1 litra vaniljajugurttia
- 6 liivatetta
- 3 rkl tomusokeria
- 1 tl vanilliinisokeria
- 2 rkl limemehua
- mansikoita
- limetin kuorta
- limemehua
- hunajaa
Sekoita jogurtti ja tomusokeri. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Kuumenna kattilassa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin. Peitä kelmulla ja nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi. Käytin jugurttina Valion Vanilla-sarjan jugurttia ja voin vain todeta, että ei se maku siitä paljon paremmaksi muutu vaikka pakkauksen uudistaakin. Maku ei siis ole kovinkaan luonnollisen vaniljainen, joten myös pannacotta maistuu hyydytetyltä vaniljajugurtilta ( no shit...)
Raasta limetin kuori. Sekoita mansikat limetin kuoriraasteen ja -mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita ennen tarjoilua. Mansikoita kannattaa tehdä paljon sillä ne ovat huippuhyviä ja toimivat hyvin pannacotan kanssa.
2 kommenttia:
Luitkos tämän päivän Ilkkaa?
Lähti liian aikaisin, tässä vielä linkki blogiini.
Lähetä kommentti