Tämä on helppo ja nopea kevyt kesäruoka. Muistaakseni kuskusin ohjeen olen jostain lehdestä(?) lukenut, mutta koska valmistushetkellä en enää lähdettä muistanut syntyi kuskus näppituntumalla.
- tummaa kuskusia
- vettä
- sitruunamehua
- tomaattia
- ruohosipulia
- halloum-juustoa
Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan, korvaten kuitenkin noin kolmasosan nesteestä sitruunamehulla. Pilko tomaatti pieneksi hakkelukseksi ja hienonna ruohosipuli. Sekoita tomaatti ja ruohosipuli kypsän kuskusin joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista halloumiviipaleita paistinpannulla kunnes juusto saa hieman väriä. Juuston voi myös grillata.
2 kommenttia:
Kiitti (jälleen) hyvästä vinkistä, en ollut tullut ajatelleeksi miten hyvin halloumi voisi sopia kasviskuskusin kanssa yhteen!
Lisäsin blogisi oman ruokablogini linkkeihin, käykö?
http://uneliasblogi.blogspot.com/
Kiitos vaan kiitoksista! Halloumi on uusi juustoherkkuni ja pyrin koko ajan keksimään uusia käyttömahdollisuuksia. Halloumin ystävän kannattaa katsastaa myös aikaisemmin postaamani halloumiherkun ohje! http://paivanpiristys.blogspot.com/2007/05/tomaattinen-halloumiherkku.html
Lähetä kommentti