keskiviikkona, joulukuuta 26

Cajun-pihvit ja ananassalsa

On aika syödä jotain muuta kuin kinkkua ja perunalaatikkoa. Samassa eläimessä pysytään silti, mutta siirrytään hieman eri makumaailmaan. Tämän ohjeen olen löytänyt muutama vuosi sitten jostain lehdestä ja siitä saakka cajun-pihvit ovat säännöllisin väliajoin vierailleet ruokalistalla.


  • porsaan ulkofilepihvejä
  • cajun-mausteseosta
  • tomaattia
  • ananasta
  • makeaa chilikastiketta
  • sitruunamehua

Ota pihvit huoneenlämpöön ja tee salsa maustumaan. Paloittele ananas ja tomaatti pieneksi, sekoita kulhossa ja mausta sitruunamehulla ja chilikastikkeella. Laita kylmään maustumaan.

Mausta pihvit cajun-mausteella molemmin puolin. Mauste on melko tulista, joten kevyt maustaminen riittää. Paista pihvit pannulla (mieluiten parilalla) sopivan kypsiksi.

Ei kommentteja: