On aika syödä jotain muuta kuin kinkkua ja perunalaatikkoa. Samassa eläimessä pysytään silti, mutta siirrytään hieman eri makumaailmaan. Tämän ohjeen olen löytänyt muutama vuosi sitten jostain lehdestä ja siitä saakka cajun-pihvit ovat säännöllisin väliajoin vierailleet ruokalistalla.
- porsaan ulkofilepihvejä
- cajun-mausteseosta
- tomaattia
- ananasta
- makeaa chilikastiketta
- sitruunamehua
Ota pihvit huoneenlämpöön ja tee salsa maustumaan. Paloittele ananas ja tomaatti pieneksi, sekoita kulhossa ja mausta sitruunamehulla ja chilikastikkeella. Laita kylmään maustumaan.
Mausta pihvit cajun-mausteella molemmin puolin. Mauste on melko tulista, joten kevyt maustaminen riittää. Paista pihvit pannulla (mieluiten parilalla) sopivan kypsiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti