sunnuntai, helmikuuta 3

Fetapaprikat

Nyt on suosikkini täytetyistä paprikoista löytynyt. Jos pelkän aineslistan lukeminen saa veden kielelle, kannattaa ohjetta ehdottomasti kokeilla! Ohje on suoraan Kotivinkki-lehdestä, mutta määrät on puolitettu.



  • kaksi isoa punaista paprikaa
  • puolikas fenkoli
  • puolikas punasipuli
  • 100g kirsikkatomaatteja
  • 6 mustaa kalamataoliivia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g pehmeää fetaa (eli löytyy tuorejuustohyllystä)
  • 2 tl kapriksia
  • suolaa ja pippuria

Suikaloi fenkoli ja kiehauta suikaleita vedessä noin 2 minuuttia. Sillä aikaa halkaise paprikat ja poista niistä siemenet ja valkoinen osa. Kuori ja viipaloi punasipuli. Halkaise tomaatit ja oliivit (poista kivet jos käytät kivellisiä). Murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita fetaan valutetut fenkolit, sipuli, tomaatit, oliivit, valkosipuli ja kaprikset. Mausta tahna suolalla ja pippurilla. Täytä paprikan puolikkaat tahnalla ja paista uunissa 180 asteessa noin 50 minuuttia.

2 kommenttia:

oliivia kirjoitti...

oijoi, kuulostaapa herkulta. On kokeiltava heti viikonloppuna!

Hanna Takala kirjoitti...

Näyttävän herkullisilta siitäkin huolimatta, että sisältävät punasipulia jota en voi sietää.