Jossain muussakin ruokablogissa tehtiin näitä lettuja muistaakseni tovi sitten, mutta itse tein letut Pirkka-lehdestä repäistyn ohjeen perusteella. Lopputulos oli oikein makoisa ja mukavaa vaihtelua perusletuille. Kuvasta ei oikein kunnolla näe, kuinka mehukkaan pulleita letuista tuli paksumman taikinan ansiosta.
- 1 prk (250g) rahkaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl sokeria
- 1 tl vanilliinisokeria
- 1/4 tl suolaa
- paistamiseen voita ja öljyä
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna turvota noin 10 min. Kuumenna rasvaa pannulla ja annostele taikinaa noin ½ dl per lettu (isolle paistinpannulle mahtuu kolme lettua samaan aikaan paistumaan). Paista paksuhkot letut miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Tarjoa esim. hillon tai siirapin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti