Tämä resepti on (aavistuksen muokattuna) peräisin alelaarilöydön, á la Sara-keittokirjan (kirjoittanut Sara La Fountain), sivuilta.
- vaaleaa leipää
- tomaattia
- kurkkua
- paprikaa
- punasipulia
- kapriksia
- tuoretta basilikaa
- prosciuttoa
Kuutioi leipä ja paista kuutiot kullan rapeiksi pannulla. Pilko tomaatti, kurkku, paprika ja punasipuli kuutioiksi ja viipaleiksi. Hienonna basilika ja prosciutto hieman pienemmäksi. Sekoita kaikki keskenään isossa kulhossa.
Kastikkeen voi tehdä sekoittamalla 1-2 murskattua valkosipulin kynttä, 1 tl dijoninsinappia, 2 rkl valkoviinietikkaa, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 1 1/4 dl öljyä sekä suolaa ja pippuria keskenään. Anna seistä hetken maustumassa ja pirskota salaatin päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti