sunnuntaina, huhtikuuta 8

Tomaatti-kesäkurpitsapasta

Tästä pastasta tulee jostain kumman syystä aina mieleen kesä. Ehkä siksi, että pasta on erittäin kevyt ja nopea tehdä. Sohvi Keittokomerosta mainitsi joku aika sitten muutamia täydellisiä "ruoka-pareja" joihin voin sata prosenttisesti yhtyä, mutta listalle lisäisin vielä tomaatti & valkosipuli -yhdistelmän, joka toimii myös tässä pastassa.

  • pastaa
  • valkosipulia
  • kesäkurpitsaa
  • tomaattimurskaa
  • suolaa&pippuria
  • oliiveja

Laita pasta kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen kypsymään. Kuullota valkosipulia kuumalla pannulla hetki ja lisää sitten kesäkurpitsaviipaleet. Anna kesäkurpitsoiden pehmetä kunnolla ja lisää sitten tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua, kunnes pasta on valmis. Lisää lopuksi oliivit. Sekoita kastike pastan joukkoon ja viimeistele annos parmesan-juustolla.

3 kommenttia:

Aurinkotuuli kirjoitti...

Siis WOU!!! Miksen ole aikaisemmin eksynyt sivuillesi...? Huomaan, että olet uusi, mutta yleensä ruokablogihulluna koluan kaikki linkkien linkkien linkitkin. Siis joka tapauksessa sivusi vaikuttavat mahtavilta: kauniita kuvia ja ihania reseptejä. Nyt pitää äkkiä laittaa sinut vakivierailulistalle ja seurata tarkkaan mitä ihanaa puuhailet jatkossa!! Ainiin ja kiitos muuten kommenteitasi, jonka olit jättänyt :).

Aissa kirjoitti...

Kiitoksia kannustavista kommenteista! Näin aloittelevalle bloggaajalle ne ovat erityisen mukavia ja kannustavat jatkamaan ja kehittymään :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Vaikuttaa herkulliselta pastalta. Parasta ovat juuri yksinkertaiset maut ja miten niitä on yhdistelty! Ja tuo alla oleva smoothie kuulu meidänkin lempijuomiin, mukavan täyttävää :)