keskiviikkona, elokuuta 8

Päivänpiristys lehtijulkkiksena

Kropsua eväänä -ruokablogin miksu vinkkasi maanataina, että Ilkka-lehdessä oli juttua ruokablogeista. Kaikkein suurin yllätys oli, että Päivänpiristys-blogini oli valittu edustamaan ruokablogeja neljän muun blogin kanssa! Taisi siinä leuka loksahtaa kun juttua luin, sillä onhan tämä on minulle erittäin suuri kunnia, ottaen huomioon lyhyen blogi-historiani. Kauniit sanat blogistani tekivät gutaa ja kannustavat jatkamaan.

Päivänpiristys
Blogin kuvaus: Ruokaa rakastavan vantaalaisen opiskelijaneitosen ylläpitämä monipuolinen ja nuorekas ruokablogi. Aloittanut maaliskuussa, mutta kesällä päivitystahti hieman hiipunut.
Ruokien tyylilaji: Erikoisempia ja luovia ruokia, joita välttämättä heti keittokirjoista löydä. Hedelmätortilloja, ja vuohenjuustorisottoja.
Blogiin tulleita kommentteja: - Meillä taidetaan ainakin kokeilla tämän sun ohjeen perusteella laatikkoa. - Onpa herkullisen oloinen ja näköinen jälkkäri!
Reseptien toimivuus: Valmiista ruuista nättejä kuvia. Blogin yleisilme todella houkutteleva. Reseptit tavallista tarkempia. Kaikki työvaiheet kerrottu selkeästi.
Kiinnostavin resepti: Kaardemummaleipää sinihomejuustolla ja lakoilla.
Tekijöiden sanomaa: - En ole aikaisemmin yhdistänyt leivonnaisiin salmiakkia, mutta nyt päätin kokeilla. Ei tällä ihan leivonnaisten Nobelia jaeta, mutta tyydytti makeanhimon.

1 kommentti:

miksu kirjoitti...

Yllättävä julkisuus ei kestänyt kauan: tilastojen mukaan jutun julkaisupäivänä ja kaksi päivää sen jälkeen blogissani vieraili n. 80-100 kävijää päivässä enemmän kuin normaalisti. Siitä eteenpäin taas ihan se vakimäärä kävijöitä.