tag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post8234895582862624271..comments2023-06-20T12:27:33.768+03:00Comments on Päivänpiristys: Rakkausruokaa: Tomaatti-prosciuttorisottoUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-58966850181371582342007-09-30T13:27:00.000+02:002007-09-30T13:27:00.000+02:00Hei anonyymi!Kiva kuulla, että risotto maistui! Tu...Hei anonyymi!<BR/>Kiva kuulla, että risotto maistui! Tuo sipulin lisääminen on hyvä idea, sillä sipuli tuo aina oman hyvän makunsa.Aissahttps://www.blogger.com/profile/10373363250184853970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-33171855422905887632007-09-30T10:51:00.000+02:002007-09-30T10:51:00.000+02:00No niin, tulin vielä sen verran kommentoimaan että...No niin, tulin vielä sen verran kommentoimaan että tulipa tästä hyvää risottoa! Täysin ohjeen mukaan en tehnyt, laitoin kanalientä n. 8 desiä ja loput valkoviiniä. Lisäsin myös yhden punasipulin pieneksi pilkottuna. Erityisen hyviä oli nuo rapeat prosciutto-siivut! <BR/><BR/>Kiitti ohjeesta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-74825494488232353242007-09-29T14:54:00.000+02:002007-09-29T14:54:00.000+02:00Hei anonyymi!Olet ihan oikeassa siinä, että risott...Hei anonyymi!<BR/>Olet ihan oikeassa siinä, että risottoihin käytetään usein valkoviiniä nesteenä. Myös tässä reseptissä voit puolet nesteestä korvata valkkarilla. Perinteisissä italialaisissa risotoissa ei valkoviiniä, voita ja parmesanjuustoa säästellä! :)Aissahttps://www.blogger.com/profile/10373363250184853970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-57721755000163410062007-09-28T17:28:00.000+02:002007-09-28T17:28:00.000+02:00Ja vielä edelliseen liittyen... En ole aiemmin "oi...Ja vielä edelliseen liittyen... En ole aiemmin "oikeita" risottoja tehnyt italialaiseen tyyliin, mutta minulla on mielikuva, että niiden tekoon käytettäisiin usein myös valkoviiniä. Pitääköhän se paikkaansa? Ajattelin jos osan nesteestä korvaisi valkkarilla. Olisiko se edelleen oikeaoppista, italialaistyylistä risottoa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-43418978115925365082007-09-28T17:25:00.000+02:002007-09-28T17:25:00.000+02:00Kiitos ohjeesta! Tätä aion tehdä huomenna - rakkau...Kiitos ohjeesta! Tätä aion tehdä huomenna - rakkausruoaksi tietenkin! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-63549115414622495682007-09-25T20:03:00.000+02:002007-09-25T20:03:00.000+02:00Molemmat reseptit ovat kokeilemisen arvoisia! Vars...Molemmat reseptit ovat kokeilemisen arvoisia! Varsinkin nuo silakkapihvit olivat herkkua, kiitos mustapekka-juuston.Aissahttps://www.blogger.com/profile/10373363250184853970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1197282802724836972.post-15911473446225512912007-09-22T12:55:00.000+02:002007-09-22T12:55:00.000+02:00Kylläpä ihan vesi herahti kielelle, kun luin tätä ...Kylläpä ihan vesi herahti kielelle, kun luin tätä reseptiä :P Nuo alapuolella olevat silakatkin laitetaan kokeiluun!Anonymousnoreply@blogger.com